Tervetuloa Robotiikan Laboratorio

Link: http://robotics.cs.iastate.edu/

1
multicollide vaikutus simulator
2
lyöntivuoro kohde
3
poimien pehmeitä kiintoaineita
4
muotoutuva mallinnus
5 6
ahne muotoaan muuttavat objektit

Tervetuloa Robotiikan Laboratoriossa ISU – ! Olemme energinen ryhmä, joka tutkii perustavanlaatuisia ongelmia robotiikan kanssa toimia tasapainossa teoreettisia tutkimuksia ja kokeellisia demonstraatioita.

Nykyinen tutkimus on kaksi linjaa. Ensimmäinen on kehittää robotti järjestelmä erikoistunut viipalointi, paloittelun, tai paloittelu muotoaan muuttavia esineitä, kuten hedelmiä, vihanneksia, ja lihaa. Tutkimme mallinnus esineen muodonmuutos ja kosketusvoima alla leikkaus, ja suunnitella strategioita perus liikkeitä, kuten esineen nouto-ja vakauttaminen, ja keittiö veitsi pickup ja liikkeen ohjaus. Tavoitteena on ymmärtää, perusteellisesti noin manipulointi herkkä, joustava ja liukas kohteita, käsittely työkaluja, taitoja, koordinointi robotti käsivarret ja kädet, ja esityksen suunnittelu ja ohjaus, joka perustuu multi-modality tunnistus ja muotoutuva mallinnus.

Toinen työntövoima on keskittynyt fyysisen ilmiön vaikutus ja sen käyttö robotti manipulointia. Impulsiivinen voimat voidaan suorittaa tehtäviä, jotka muuten olisi varsin vaikeaa. Esimerkkejä ovat mäiske naula, halkeilua muna, avaamalla jumissa ikkunan, lyödä tennispallo, jne. Meillä opiskelevat tai ovat opiskelleet seuraavat subproblems: a) tehokas laskennallinen mallinnus samanaikainen törmäys useita jäykkä elinten kanssa; b) kehittäminen avoimen lähdekoodin interaktiivinen graafinen simulaattori törmäys, sekä tutkimus-ja koulutustarkoituksiin; c) suunnittelun vaikutus tehtäväksi tuottaa joitakin halutun post-vaikutuksia, liikkeen kohde; ja d) synteesi manipulointi suunnitelma yhdistää impulsiivinen toimia dynaamisia liikkeitä osoittaa taitoja, joita ei vielä ole saavutettu robotteja.

Muita tutkimuksen aiheita ja etuja ovat:

  • Taitava manipulointi
  • Visio-pohjainen motion estimation
  • Ymmärtämään muotoaan muuttavat objektit
  • Muotoutuva mallinnus
  • Polku suunnittelu
  • Tuntoon muoto tunnustamista ja jälleenrakennus
  • Lokalisointi ja robotti tunnistus
  • Geometrisia algoritmeja käyrät ja pinnat
  • Epälineaarinen ohjaus ja havainnointi
  • Kinematiikka ja dynamiikka manipulointi

Jos jokin edellä mainituista aiheista kiinnostaa sinua, tervetuloa liittymään meihin ja tehdä joitakin jännittävä robotiikan tutkimukseen.


Meidän avokätistä tukea. National Science Foundation läpi seuraavat avustukset:

Leave a Reply