Automatisoida sinun backup

Link: https://www.grsoftware.net/backup/articles/automate_your_backup.html

Roberto Grassi, P. Eng.

Puhemies, GRSoftware

Käyttöönotto.

Tehokkuus hyvä varmuuskopio-ohjelma riippuu sinua tehokkaasti suorittamalla varmuuskopioinnin. Usein olemme niin kiireisiä, että me yksinkertaisesti unohtaa manuaalisesti ajaa varmuuskopiointi!

Kun valitset hyvä laatu professional backup software-ohjelma sinun täytyy tarkistaa, mitä vaihtoehtoja sinulla on automatisoida varmuuskopiot niin, että voit asettaa sen ja unohtaa sen. No, GRBackPro professional backup-ohjelmisto on yksi harvoista ohjelmia, jotka ei ainoastaan avulla tämän tason automaatio, mutta myös avulla voit setup eri automaatio-strategioita, jotka voidaan suorittaa samanaikaisesti.

Varmuuskopiointi sammutuksen.

Ensimmäinen menetelmä voit automatisoida varmuuskopiointi on suorittaa varmuuskopiointi lopussa työn päivä. Tämä on yleensä aika, jolloin tietokoneen suorittimen kuormitus on alhainen, ja näin ollen resurssit ovat ilmaisia nopea ja luotettava varmuuskopiointi. Toinen tärkeä seikka on, että jos voit varmistaa, että kaikki sovellukset on suljettu, niin kaikki tiedostot on oltava johdonmukaisia. Itse asiassa, vaikka GRBackPro voit varmuuskopioida in-käytä data-tiedosto käyttäen Volume Shadow Copy, se on parempi varmuuskopioida tiedosto, joka on täysin johdonmukainen, ja se on tunnettu kohta (tässä tapauksessa, lopussa työn päivä). Ensimmäinen asia, sinun täytyy tehdä, jos et suorita varmuuskopiointi lopussa päivä, on sulkea kaikki sovellukset. GRBackPro tarjoaa sinulle Tehtävä-välilehti, josta voit on GRBackPro sulje sovellukset ja lopettaa palveluja, ennen kuin varmuuskopiointi suoritetaan ja sitten käynnistää ne, jos tarvitaan, milloin varmuuskopiointi loppuun.Sinulla on kaksi vaihtoehtoa suorittaa varmuuskopiointi sammutuksen. Ensimmäinen on määrittää ajoitus tapahtuma, joka alkaa varmuuskopio, kun sammutat tietokoneen. Tässä tapauksessa voit aloittaa sammutus ja sitten GRBackPro kaappaa tämän ehdon ja alkaa varmuuskopion. Alkaen Windows Vista, Microsoft on muutettu shutdown menettely, jotta käyttäjä voi nopeasti sulkea tietokone. GRBackPro on voitava estää shutdown jotta on aikaa tarvitaan täydellinen varmuuskopio. Emme suosittele tätä menetelmää, koska sinulla on vähemmän hallita varmuuskopiointi ja sammutuksen yhteydessä.

Ehdotamme, että sen sijaan voit käyttää GRBackPro toiminto “lopulta tehdä varmuuskopio”. Emme yleensä kysy ohjelma, jonka haluat sulkea ja virta tietokoneen, kun varmuuskopiointi on suoritettu ilman virheitä. Näin, jos kaikki on mennyt hyvin, näet tietokoneen sammuttaa, kun taas. Jos se jää sitten siellä on ollut ongelma, joka sinun täytyy tarkistaa ennen kuin menee kotiin. Tekemällä asioita näin antaa sinulle mielenrauhaa, kun voit mennä kotiin.

Varmuuskopiointi määräpaikkaan levyn lisäys.

Toinen hyödyllinen ominaisuus on mahdollisuus saada varmuuskopiointi aloittaa varmuuskopioinnin, kun asema on valmis, tai, toisin sanoen, kun tie on käytettävissä. Puhumme mieluummin siitä, että polku on saatavilla, koska meillä eivät rajoitu fyysisen aseman lisäys, kuten USB-asema, mutta se voi myös sisältää verkon polkuja.

Ottaa varmuuskopio-ohjelmisto käynnistyy automaattisesti varmuuskopio, kun yksi edellä mainitut tapahtumat tapahtuu on kätevä, koska sinun ei tarvitse manuaalisesti aloita varmuuskopiointi. GRBackPro tarjoaa sinulle tämän mahdollisuuden sisällä integroitu scheduler. Voit määrittää tapahtuman ja sitten lisätä ehdollisen suorittamisen. Tämä ehto voi perustua polku saatavuus. Muut valinnat perustuvat tietokoneen käyttö ja kuormitus. Voit esimerkiksi tehdä varmuuskopio suorittamisen edellytyksenä on, sinua ei kirjoittaa mitään tai ei liiku hiirtä. Tämä voi tarkoittaa, että kukaan ei käytä tietokonetta ja siten varmuuskopio toteutus ei häiritse ketään.

Toinen mahdollinen tila voisi olla suorittaa varmuuskopioinnin vasta, jos SUORITTIMEN kuormitus on alle tietyn prosenttiosuuden, yli tietyn ajan. Tämä varmistaa, että varmuuskopiointi toimii vain, kun mitään sovellus tarvitsee tietokoneen resursseja. Itse asiassa voisi olla mahdollisuus, että sinulla on jokin prosessi käynnissä, joka tarvitsee CPU-aikaa, vaikka et voi fyysisesti käyttää tietokonetta. Tämä vaihtoehto on älykäs, koska se tehokkaasti toimenpiteitä, SUORITTIMEN kuormitus olla varma, että CPU on vapaa. Jokaisen ehdollinen testi, GRBackPro voidaan asettaa uudelleen olosuhteet, käyttäjän määrittämä aika, jonka jälkeen, jos ehto ei täyty tapahtuma merkitään väliin.

On suositeltavaa, jos jokin virhe.

Jos haluat automatisoida varmuuskopiointi ja yksinkertaisesti unohtaa sen sitten täytyy olla hyvä luotettava tapa olla suositeltavaa, jos jotain menee pieleen. Kyllä, jokainen varmuuskopiointi ohjelmisto luo ja hallinnoi log-tiedoston, mutta sinun täytyy aika ajoin tarkistaa, se olla varma, että siellä ei ole virheitä. Ei varmuuskopioida tärkeät tiedostot on todellista tuskaa!

Joten tarvitset myös automatisoida raportoinnin osa teidän varasuunnitelma. GRBackPro ammatillinen varmuuskopiointiohjelma tarjoaa sinulle hyvä ratkaisu täällä, liian. Voit käyttää Tehtävät-välilehti voit lisätä tehtävän, että saat sähköpostitse ilmoituksen, kun varmuuskopio virhe tapahtuu. Tämä sähköposti-ilmoitus sisältää tiedostot, jotka ovat mukana oleva virhe niin, että voit heti tietää ongelman ja voit päättää, mitä tehdä asialle. Tämä vaihtoehto mahdollistaa myös voit etänä hallita tietokoneen, teet varmuuskopioita oman yrityksen. Sinulla voi olla monia varmuuskopiointi työpaikkoja perustettu ja jos jokin niistä menee väärin, saat ilmoituksen. Tietenkin voit pyytää, että sinulle ilmoitetaan, että varmuuskopiointi on suoritettu. GRBackPro voit lähettää sinulle sähköpostitse ilmoituksen, kun varmuuskopiointi alkaa. Tämä sähköposti lähetetään aina, joten jos varmuuskopiointi ei käynnisty saat varoituksen puuttuminen sähköposti.

Tekemisestä.

Edellä mainittuja ja muita ominaisuuksia rakennettu GRBackPro, et voi olla varma, että tietosi ovat turvassa. Voit määrittää varmuuskopioinnin helposti ja sitten unohtaa sen, ellei vika tapahtuu. Tässä vaiheessa sinun täytyy palauttaa tiedot, mutta voit olla varma, että tietosi ovat turvassa ja valmis nopeasti palautettu.

Leave a Reply