Käsiraamat Akustiline Ökoloogia

link: http://www.sfu.ca/~truax/handbook.html

Cambridge Street Kirjastamine on hea meel teatada, avaldades muudetud ja ajakohastatud CD-ROM versiooni originaal KäsiraamatKäsiraamat Akustiline Ökoloogia toimetanud Barry Truax, Professor Kooli Kommunikatsiooni-ja (varem) Kooli Kaasaegse Kunsti at Simon Fraser University. Nagu originaal 1978 edition, see uus versioon toob kokku üle 500 tingimustega valdkondades: akustika, psychoacoustics, keskkonna-akustika ja müra mõõtmine, electroacoustics -, muusika -, keeleteadus, audioloogias, ja soundscape uuringud, kellel on ulatuslikud ristviiteid (nüüd aktiivne lingid!) ja üheseid seletusi sobib bakalaureuse-või mittespetsialisti, kes on huvitatud akustilised sideMitmeid skeeme, graafikuid ja tabeleid täiendavate lisateave. Lisada esimest korda selles numbris on 150 heli näiteid, millest paljud on koostatud rikaste kogumise keskkonna helisid Maailma Soundscape Projekt Uus käesolev väljaanne on temaatiline otsingumootori, mis täiendab kokkuleppeline tähestikulises üks. Seotud tingimuste üle erinevate erialade on koondatud teemade Vibratsiooni ja Tugevus, Heli-Keskmise Liides, Heli-Keskkonna Interaktsiooni, heli-Heli, Suhtlemist, samuti konkreetsete teemade Audioloogias ja Kuulmine, Müra Mõõtmise Süsteemid, Electroacoustic ja Lint Stuudio, Lingvistika ja Kõne Akustika ja Side Teooria.

CD-ROM töötab kas Mac või PC, kasutades iga brauseriga. Eelistatud brauser (Explorer 5.2), mis töötab nii süsteemide (ja mängib soundfiles väike aken seepeale leht) on kaasas CD-ROM-ilt. CD-ROM on lisatud 2. trükk Akustilised Side poolt avaldatud Greenwood Press. Pange tähele, need failid võivad olla liidestatud HTML-Dokumendid DVD (need, teraline sünteesi ja soundscape koostis, samuti tekst põhinev koostis).

Mida hindajad öelda …

… Käsiraamat, Akustiline Ökoloogia on hindamatu ressurss õpetajatele, heli disainerid, heliloojad, õpilased electroacoustic music, ja kedagi pahviks löödud lingo hea, akustika, heli-ökoloogia.

– Laurie Radford, Arvuti Muusika Teataja.

Märkus: online-versiooni saadaval on dokument, siin. See on samuti tõlgitud HTML5 sisseehitatud audio jaoks Safari kasutajad osana RLV Andmebaasi, mille abil on võimalik taotleda külaline parool [email protected]

Leave a Reply